Departe de izvor în mocirlă doctrinară > 5. Concluzii


5. Concluzii

Mormonismul este o gigantică minciună a Satanei. Declarând că Dumnezeu are trup fizic şi că Dumnezeu este veşnic prin elementele care con­stituie acest trup, mormonismul este materialism îmbrăcat în straie religioase; este păgânism îmbrăcat în straie creştine.

Socotindu-L pe Cristos un om care a evoluat spre dumnezeire, mormonii neagă veşnica dumnezeire a Mântuitorului şi împing pe oameni să respingă jertfa de la cruce, mântuirea oferită de Domnul Isus Cristos.

Istoria mai veche şi cea mai recentă a mormonis­mului demonstrează că el este bazat pe fals, pe imaginaţie şi, în felul cum se abordează problema relaţiilor cu morţii, sunt serioase temeiuri să se înţeleagă că mormonismul are rădăcini oculte. Despre aceasta spun şi ritualurile lor secrete.

Un credincios scria: „Mormonii tăgăduiesc toate învăţăturile esenţiale creştine... Ambiţia fiecărui mormon (bărbat) este să devină un dumnezeu care să-şi conducă lumea lui proprie şi, prin relaţii sexuale veşnice cu multe zeiţe, să-şi formeze această altă lume, cu alt Adam şi Eva, cu un alt Lucifer care să-i înşele şi cu un alt Isus (frate al lui Lucifer!) care să-i răscumpere şi aşa mai departe, permanent".

Iată cum depărtarea de Biblie, adăugările Ta Biblie, basmele duc la mocirlă doctrinară şi la promiscuitate morală.

Biblia spune că este un singur Dumnezeu şi o singură Cale. Este o singură Carte care cuprinde adevărul lui Dumnezeu: Biblia. El să vă fie călăuza, stimaţi cititori!




Persoane interesate